Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2024, 11:30

Evo kakvo nas vreme očekuje u naredna tri meseca

Na osnovu prognostičkog materijala Grupe za dugoročnu prognozu vremena RHMZ-a, u celoj Srbiji će tokom aprila, maja i juna srednja sezonska temperatura vazduha biti iznad višegodišnjeg proseka. Padavina će u tom periodu biti kao i obično, dok će ih u Vojvodini biti više u odnosu na višegodišnji prosek.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prvi dan proleća donosi mraz, a evo kakvo nas vreme očekuje u narednom periodu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Mar.2024

SRBIJA – Jutro će u svim predelima Srbije biti vedro, a nebo bez oblaka usloviće i veće izračivanje vazduha, pa se u mnogim predelima očekuje i mraz. Jutarnja temperatura biće od -3 do 3°C, u Beogradu do 2°C, a na obodu grada -1°C. Osim centra Beograda, mraz se ne očekuje još jedino u Timočkoj...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.