Enterijeri u kojima ređe boravimo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enterijeri u kojima ređe boravimo

U utorak, 24. marta 2015. godine,od 19 časova u Dvorani "Apolo" Doma omladine Pančevo Udruženje građana "Poseti Pančevo" organizuje besplatnu virtuelnu šetnju Pančevom na događaju nazvanom "Enterijeri u kojima ređe boravimo".

Biće prikazano stotinak fotografija i video zapisa enterijera objekata u koje se ne može regularno ući, koji su u međuvremenu srušeni, onih koji su van funkcije, i onih koji još uvek postoje, ali im je namena promenjena.

Fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potiču uglavnom iz privatnih kolekcija i mnoge od njih šira javnost do sada nije videla. Svojevrsni vodič ovog virtuelnog obilaska biće novinar Nenad Živković, a autorka projekta je Živana Krejić.

Udruženje građana "Poseti Pančevo" organizuje ovaj događaj uz podršku Doma omladine Pančevo, i uz pomoć Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Pančevu, Programskog arhiva RTS-a i Filmskog arhiva i produkcije "Barok", u okviru projekta "Sto fotografija za 100 minuta".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.