Enigme sa nadležnostima inspekcija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enigme sa nadležnostima inspekcija

Ukoliko vam umesto traženog obroka serviraju hranu koja nije ispravna nećete se osećati prijatno i pokušaćete da pomoć zatražite od nadležne inspekcije, kako se takve situacije ne bi ponavljale i drugima. Međutim, postoji mogućnost da ćete se tu, kao i naš gledalac, susresti sa novim problemom, a to je utvrđivanje nadležnosti inspekcija.

Žarko Jelenić doživeo je neprijatnost, kada je prošle sedmice u objektu brze hrane u naručenom jelu dobio zelenu salatu koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nije bila ispravna.

Ipak, na žalost nije najgore što može da vam se desi da dobijte neispravnu hranu. Mnogo je teže kada pokušate da shvatite u čijoj nadležnosti je rešavanje takvih problema.

"U inspekciji sam naišao na drugu problematiku koja je možda bitnija od same zelene salate jer je sporost nadležnih organa bila jako velika. Sanitarna me uputila na poljoprivrednu...", priča Jelenić.

Uputili smo pitanja gradskoj upravi kako bi nam razjasnili kojoj inspekciji bi građani trebalo da se jave ukoliko naiđu na sličan problem. Međutim, do zaključenja ove emisije odgovor nismo dobili.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.