Emisija Ja biram: Vinar-vinogradar (RTV1, 9.25)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2021, 03:27

Emisija Ja biram: "Vinar-vinogradar" (RTV1, 9.25)

Čime se bavi somelijer? Kada je pravo vreme za berbu grožđa? Kako se pravi vino, gde su tajne negovanja vinove loze i zašto se neki učenici i nakon završene srednje škole rado odazivaju i pomažu u berbi grožđa?

Odgovore na ova pitanja potražili smo u Srednjoj školi „Borislav Mihailović Mihiz“ u Irigu, na njihovom školskom imanju-u vinogradu, gde smo zabeležili berbu grožđa i vredne učenike ove škole.

Srednjoškolka Mila oprobala se u berbi grožđa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali je svoje vršnjake-gledaoce podsetila na činjenicu da treba da se pripremaju za završni ispit.

Emisija „Ja biram“ u svakom svom izdanju ima i objašnjene zadataka sa male mature iz svih sedam predmeta, uz prigodne animacije.

Voditeljka: Mila Pajić   

Urednica: Vesna Konja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.