Dvojica mladića udavili se u Dunavu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2014, 03:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica mladića udavili se u Dunavu

Bojan J. (18) i Miloš B. (18) iz Belegiša kod Stare Pazove udavili su se juče na sprudu Gergeš u Dunavu, dok je njihova drugarica Sandru J. (18) spasena iz reke. Tela mladića izvučena su iz reke oko 19 sati.

"Čuo sam zapomaganje i krenuo čamcem. Sandru sam izvukao, stavio je u čamac ali njih dvojice više nije bilo... Samo da su ostali na površini još minut, dva, izvukli bi ih. Verovatno ih je brzak odneo", rekao je čamdžija Zoran Vidojević.

Miloš, Bojan i Sandra drugovi su iz osnovne škole. Svi su ove godine završili četvrti razred srednje škole i planirali odlazak na fakultet. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Belegiš:Dvojica mladića udavili se u Dunavu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2014

Bojan J. (18) i Miloš B. (18) iz Belegiša kod Stare Pazove udavili su se juče na sprudu Gergeš u Dunavu, dok je njihova drugarica Sandru J. (18) spasena iz reke. Tela mladića izvučena su iz reke oko 19 sati..."Čuo sam zapomaganje i krenuo čamcem. Sandru sam izvukao, stavio je u čamac ali njih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.