Dvojica Novosađana uhapšena zbog prodaje droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2021, 09:19

Dvojica Novosađana uhapšena zbog prodaje droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su N. K. (1975) i D. B. (1977) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stanova koje koriste osumnjičeni, policija je pronašla oko 300 grama heroina, dve bočice metadona, tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, dve digitalne vage i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novosađani uhapšeni zbog nelegalne trgovine drogom

Izvor: NoviSad.com, 20.Jan.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhpsili su N. K. (46) i D. B. (44) iz ovog grada, zbog sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.