Dva nova semafora u ulici Novosadskog sajma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva nova semafora u ulici Novosadskog sajma

Radi veće bezbednosti, u ulici Novosadskog sajma počeli su radovi na postavljanju dva nova semafora, na raskrsnici sa Mičurinovom i na raskrsnici sa ulicom Bore Prodanovića.

Ulicom Novosadskog sajma dnevno prođe dosta automobila i pešaka, uključujući i decu koja pohađaju obližnju osnovnu školu. U neposrednoj blizini su Sajam i hotel, što ovu ulicu čini dodatno prometnom. Zbog toga i ideja za postavljanjem semafora na uglu sa Mičurinovom ulicom, kao i na uglu sa ulicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bore Prodanovića.

Budući da će se u narednim danima raditi na postavljanju novih semafora, iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije apeluju da vozači budu dodatno oprezni na ovom putnom pravcu i da obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Ukupna vrednost ove investicije je 13 i po miliona dinara, a rok za završetak radova 120 kalendarskih dana.

Zbog radova na izgradnji semafora, uvedena je privremena izmena režima saobraćaja u ulici Novosadskog sajma, koja je na snazi od 4. novembra 2019. do 3. marta 2020. godine.

Tokom izvođenja radova saobraćaj neće biti u prekidu i u svakom trenutku će biti prohodna jedna saobraćajna traka po smeru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.