Dva Futožanina uhapšena ispred RTV-a zbog dilovanja droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva Futožanina uhapšena ispred RTV-a zbog dilovanja droge

NOVI SAD -

Ispred zgrade Radio-televizije Vojvodine u ulici Maksima Gorkog policija je danas uhapsila Futožane Zlatka J. i Iliju I. zbog osnovane sumnje da su pokušali da izvrše krivično delo stavljanja u promet opojnih droga.

Prilikom hapšenja kod njih je pronađena izvesna količina supstance za koju se pretpostavlja da je heroin. Oni su privedeni u novosadski SUP i protiv njih će biti podneta krivična prijava, saznaje RTV u novosadskoj Policijskoj upravi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Prema saznanjima RTV-a, jedan osumnjičeni je pokušao da pobegne kada je ugledao pripadnike policije.

Na uglu ulica Maksima Gorkog i Sutjeske ga je policajac sustigao i lišio slobode.

Nekoliko prolaznika, koji su bili očevici hapšenja, rekli su da je policajac pokazao veliku spretnost i profesionalnost. Na lice mesta je ubrzo stigla i policijska marica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.