Druženje sa maskotom, iznenađenja i crtani Vreme je za sankanje u Areni Cineplex

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2020, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druženje sa maskotom, iznenađenja i crtani "Vreme je za sankanje" u Areni Cineplex

Najnovija animirana avantura za decu, ali i odrasle,“Vreme je za sankanje” stigla je u bioskop Arena Cineplex, a tim povodom, organizuje se druženje dece sa maskotom u subotu, 25. januara od 12 do 15 časova. Maskota iz filma deliće slatke poklone mlađim ljubiteljima bioskopa, a najsrećnije očekuje klisko, sakriven ispod specijalnog sedišta na svakoj projekciji navedenog crtaća. U iščekivanju snega, glavna nagrada biće sanke koje će biti dodeljene po principu izvlačenja u bioskopkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sali! Ulaznice su u prodaji!

Fića i njegov tim su pred novim izazovom. Spremaju sezatakmičenja u sankanju a glavni protivnici su mu misteriozni Zoki i njegova rođaka – lepa, ali snažna Čarna.

Fića je specijalno za trku konstruisao fantastične sanke, ali se one u prvoj trci raspadnu malo pre linije cilja. To je težak gubitak za Fiću koji se ne miri sa činjenicom da je možda napravio grešku u konstrukciji ili daje strategija trke bila promašaj. Zajedno sa svojim prijateljima otkriva da je Zoki varao da bi se domogao pobede. Fića zahteva revanš trku... Zoki naravno pristaje, pod uslovom da Fića napravi novu pistu za trku. Kada je sa drugovima napravio spektakularnu trasu, Zoki je shvatio da sa Fićom nema šale, i počinje da smišlja nove smicalice. Dok se spremaju za novu trku Zoki je obezbedio sve podvale da bi dobio trku. Ali i Fića sa svojim driugarima ima nekoliko jakih iznenađenja za njega.

Trejler filma:

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.