Dragiša Binić završio razgovor sa tužilaštvom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2022, 04:35

Dragiša Binić završio razgovor sa tužilaštvom

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu završen je informativni razgovor Dragiše Binića, bivšeg člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, povodom njegovih saznanja o nameštanju fudbalskih utakmica.

Binić, koji je u u FSS bio zadužen za regularnost takmičenja, za Tanjug je rekao da je ponovio tužiocu sve što je ispričao u emisiju i da je na njima sada da li će pokrenuti istragu.

On je sam došao na razgovor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji je trajao oko sat i po vremena. Binić je prošle sedmice pozvan da u svojstvu građanina postupajućem zameniku javnog tužioca da neophodna obaveštenja i informacije u vezi sa svojim saznanjima o nameštanju fudbalskih utakmica, a o kojima je govorio u emisiji "Sportlight" emitovanoj u petak, 9. septembra.

Tužilaštvo je formiralo predmet u ovom slučaju kako bi se proverili navodi izneti u pomenutoj emisiji, jer ukazuju na koruptivne radnje, saopšteno je iz tužilaštva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragiša Binić u Palati pravde, nastavljaju se provere o nameštanju utakmica

Izvor: RTS, 22.Sep.2022

Više javno tužilaštvo u Beogradu nastaviće dalje provere na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa navodima Dragiše Binića, bivšeg člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, a povodom njegovih saznanja o nameštanju fudbalskih utakmica, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.