Dragana Milošević na obeležavanju Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom u Vršcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2021, 17:18

Dragana Milošević na obeležavanju Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom u Vršcu

Pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević danas je u Narodnom pozorištu "Sterija" u Vršcu prisustvovala obeležavanju Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom.

Tim povodom ona je otvorila i izložbu u foajeu Pozorišta pod nazivom "Inkluzija u teatru". Čestitajući Međunarodni dan osoba sa invaliditetom, Miloševićeva je naglasila da je od izuzetne važnosti da kultura bude dostupna svima i da je obaveza svih nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da osobama s invaliditetom obezbedimo život bez barijera.

"Pokrajinska vlada i sekretarijat na čijem sam čelu imaju kao trajno opredeljenje kontinuiranu podršku kako osobama sa invaliditetom radi njihovog uključivanja u radno okruženje, tako i udruženjima koja ih okupljaju, i tako će i ubuduće biti", istakla je Dragana Milošević.

Udruženja "Otvoreno srce sveta" i "Edu teatar", koji su partneri na ovom projektu, pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, a uz podršku Grada Vršca, obeležili su ovaj dan solidarnosti sa osobama sa invaliditetom premijerom inkluzivne predstave "Deda i repa (bez repa)".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.