Dragan Bozalo ponovo predsednik opštine Bačka Palanka?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Bozalo ponovo predsednik opštine Bačka Palanka?

BAČKA PALANKA - Lideri Srpske radikalne stranke, Socijalističke partije Srbije i Demokratske stranke Srbije potpisali su danas koalicioni sporazum u opštini Bačka Palanka. Sporazum su potpisali šef radikala Dragan Bozalo, koji je stari, a verovatno i novi predsednik opštine, lider socijalista Slobodan Škorić i lider lokalnog D S S Goran Šatara.

Radikali sa 18, socijalisti, Partija ujedinjenih penzionera i Pokret snaga Srbije sa po četiri i D S S sa tri odbornika imaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 25 od 42 odbornička mandata u palanačkoj skupštini.

U opoziciji će, kako sada stvari stoje, ostati koalicija DS-G17 plus, koja je na lokalnim izborima osvojila 16 mandata, kao i jedan odbornik Slovačke narodne stranke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.