Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2023, 15:15

Dospela druga rata godišnjeg poreza na imovinu

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava poreske obveznike fizička lica, preduzetnike i pravna lica da je 15. maja 2023. godine, dospela za plaćanje 2. rata godišnjeg poreza na imovinu za 2023. godinu. Kao i prethodne godine zajedno sa Rešenjem o utvrđenim obavezama po osnovu poreza na imovinu za 2023. godinu, poreski obveznici na kućne adrese dobili su uplatnice koje mogu da iskoriste počev od ove rate.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dospela druga rata godišnjeg poreza na imovinu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Maj.2023

NOVI SAD – Gradska poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava poreske obveznike fizička lica, preduzetnike i pravna lica da je 15. maja 2023. godine, dospela za plaćanje 2. rata godišnjeg poreza na imovinu za 2023. godinu. Kao i prethodne godine zajedno sa Rešenjem o utvrđenim obavezama po osnovu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.