Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Avg.2023, 14:59

Dodeljeni ugovori za investicije u opremu za proizvodnju vina i rakije

VOJVODINA – Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo organizovao je danas dodelu ugovora korisnicima koji su dobili sredstva za sufinansiranje investicija u nabavku opreme za proizvodnju vina i rakije u AP Vojvodini u 2023. godini. Potpisana su 54 ugovora sa proizvođačima za šta je opredeljeno blizu 65 miliona dinara. Ugovore je uručila pomoćnica pokrajinskog […]
Vest Dodeljeni ugovori za investicije u opremu za proizvodnju vina i rakije objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Dodeljeni ugovori za investicije u opremu za proizvodnju vina i rakije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2023

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo organizovao je danas dodelu ugovora korisnicima koji su dobili sredstva za sufinansiranje investicija u nabavku opreme za proizvodnju vina i rakije u AP Vojvodini u 2023. godini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.