Dodeljena priznanja Kapetan Miša Anastasijević, među laureatima novinarka RTV Ljubica Gojgić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2022, 19:20

Dodeljena priznanja Kapetan Miša Anastasijević, među laureatima novinarka RTV Ljubica Gojgić

Tradicionalna dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" održana je danas u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu. Izabrano je 20 pojedinaca koji su svojim primerom doprineli afirmaciji privrednog i društvenog stvaralaštva na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Nagrada "Kapetan Miša Anastasijević podseća na lik i delo poznate perjanice srpskog preduzetništva Miše Anastasijevića i jednog od najve"ćih filantropa i dobrotvora iz devetnaestog veka koji je stvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << veliko bogatstvo.

Oni koji su pokazali društvenu odgovornost su i nagrađeni. Izabrano je 20 privrednih i društvenih subjekata i stvaralaca koji su najbolji u svojoj oblasti na teritoriji pokrajine vojvodine.

Priznanja poput nagrade "Kapetan Miša Anastasijević" veliki su podstrek za budući rad nagrađenih. Ove godine, među laureatima je i novinarka Radio-televizije Vojvodine Ljubica Gojgić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vrbas: „Povelja Miša Anastasijević“ uručena Milanu Glušcu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Nov.2022, 09:53

VRBAS – Tradicionalna dodela priznanja “Kapetan Miša Anastasijević” održana je u ponedeljak u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu. Izabrano je 20 pojedinaca koji su svojim primerom doprineli afirmaciji privrednog i društvenog stvaralaštva na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine. Jedan...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.