Dodeljena pomoć porodiljama iz Šangaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljena pomoć porodiljama iz Šangaja

Član Gradskog veća za zdravstvo Zoltan Horvat prisustvovao je dodeli pomoći za porodilje iz naselja Šangaj koju je obezbedilo Udruženje građana "Srećni ljudi" iz Novog Sada.

"U ovoj divnoj akciji MZ Šangaj i Udruženja građana "Srećni ljudi" šest beba koje su rođene ove godine dobile su prigodne poklone. Roditeljima tih beba veoma je važno da neko misli na njih, a Grad Novi Sad će svakako nastaviti da podržava ovakve akcije i pokrenuće još mnoge. Drago mi je što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << možemo da vidimo da se i ovaj deo Novog Sada razvija, da Šangaj sada podseća na mali gradić, a najvažnije je da imamo što više beba", rekao je Horvat.

Dragana Kerleta iz Udruženja "Srećni ljudi" istakla je da je to udruženje izabralo da pomoć podeli majkama u naselju Šangaj jer je to jedno od najstarijih naselja u Novom Sadu. Po njenim rečima, pokloni sadrže pelene, kreme, garderobu i sve ono što je neophodno za novorođenče.

Udruženje građana "Srećni ljudi" učestvovalo je i u akciji pomoći vrtiću "Duga" iz Šangaja kada su putem donacije obezbeđeni dušeci za taj vrtić, kao i u akciji pomoći đacima prvacima iz Šangaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.