Dodeljena nagrada za najčudniji naslov knjige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2015, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljena nagrada za najčudniji naslov knjige

Putopis pod naslovom "Stranci imaju najbolje slatkiše" (Strangers Have the Best Candy) osvojio je Diagram nagradu koja se dodeljuje delu najčudnijeg naslova.

Kako prenosi AP, knjiga Margaret Meps Sulte pobedila je u konkurenciji nekoliko naslova kao što su "Unapređeno istraživanje pločnika" (Advanced Pavement Research ) i "Razvod od prave veštice: za bezbožnike i ljude koji su ih voleli" ( Divorcing a Real Witch: For Pagans and the People Who Used to Love Them).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Šulte, koja piše o susretima sa ljudima tokom proputovanja po Americi, objasnila je da naslov njene knjige znači da "stranci mogu da imaju poklone za nas, ukoliko odvojimo malo vremena u razgovoru s njima".

Nagradu Diagram dodeljuje od 1978. britanski časopis Bookseller.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Putopisu "Stranci imaju najbolje slatkiše" nagrada za najčudniji naslov

Izvor: Radio 021, 28.Mar.2015

Putopis "Stranci imaju najbolje slatkiše" (Strangers Have the Best Candy) osvojio je Diagram nagradu koja se dodeljuje delu najčudnijeg naslova...Knjiga Margaret Meps Šulte pobedila je u konkurenciji naslova kao što su "Unapređeno istraživanje pločnika" (Advanced Pavement Research) i "Razvod od...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.