Doček sa Nikom Vorenom

Izvor: Blic, 28.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček sa Nikom Vorenom

Britanski di-džej Nik Voren nastupiće u najluđoj noći u „Ekspo centru" u Subotici, a u okviru žurke „Re:start 8". Osim njega, za gramofonima će se naći i di-džejevi Metju Dekej, Paolo Mođo...

- Za žurku na kojoj ćemo zajedno proslaviti dolazak Nove godine spremio sam svoje najbolje ploče, poneću dobro raspoloženje i biće zaista luda zabava - poručio je Nik Voren.

- Vrteće se haus, tehno, tek-haus, elektro i minimal i sve to u jednoj noći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - objašnjava Sonja Milošević, PR „Re:start 8".

Karte za žurku „Re:start 8" mogu se kupiti u knjižari „Plato" u Subotici i u IPS-u u Novom Sadu po pretprodajnoj ceni od 1.790, a na dan žurke po ceni od 2.490 dinara. „Blic" je za svoje čitaoce obezbedio besplatne karte, a prvih pet koji se danas od 11 do 11.15 časova jave na telefon 021/48-96-400, dobiće po dve ulaznice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.