Dobri uslovi za vožnju, na Gradini kolona, obustava prolaza kamiona na Dimitrovgradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2021, 07:31

Dobri uslovi za vožnju, na Gradini kolona, obustava prolaza kamiona na Dimitrovgradu

Tokom dana vozači mogu računati na povoljne uslove za vožnju, dobru prohodnost puteva i dobru vidljivost, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema informacijama Uprave granične policije od jutros, teretna vozila na Batrovcima na izlazu čekaju 180 minuta, Šidu 300 minuta, Kelebiji 60 minuta, Horgošu 120 minuta, Gradini 60 minuta.

Prema informacijama Uprave granične >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << policije u 05:15 časova, kamioni na Batrovcima na izlazu čekaju 180 minuta, Šidu 300 minuta, Kelebiji 60, na Horgošu 120 minuta, a na Gradini 60 minuta.

Na Gradini kolona, obustava prolaza kamiona na Dimitrovgradu

Na auto-putu E-80, od graničnog prelaza Gradina do portala Progon, zbog zadržavanja vozila na graničnom prelazu Gradina formirana je kolona teretnih motornih vozila u zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad obustavljen je prolaz za teretna motorna vozila.

Iz JP "Putevi Srbije“ savetuju da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Osim jutarnje magle, biće dobro

Izvor: B92, 24.Feb.2021

Beograd -- Osim jutarnje magle koja će se malo duže zadržati, tokom dana vozači mogu računati na povoljne uslove za vožnju, dobru prohodnost puteva i dobru vidljivost...Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama, preneo je AMSS...Prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.