Na Horgošu i Šidu teretnjaci čekaju 4 sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2022, 06:59

Na Horgošu i Šidu teretnjaci čekaju 4 sata

Prema informacijama AMSS, na graničnim prelazima Horgoš i Šid teretna vozila na izlazu čekaju četiri sata.

Na graničnom prelazu Batrovci teretnjaci na izlazu čekaju tri sata, dok se na prelazu Kelebija čeka oko dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Putevi Srbije: Oprezno kroz tunel Savinac - nema struje

Trenutno je kod mesta Čamurlija na snazi obustava saobraćaja, a javnost će biti blagovremeno obaveštena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o normalizaciji, navode Putevi Srbije u izveštaju o stanju na putevima i graničnim prelazima.

U tunelu Savinac na Auto-putu E-763 trenutno nema struje, te se vozačima savetuje da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. Na deonici Mataruška Banja - Ušće u smeru Raška - Kraljevo završeni au radovi na ugradnji putno meteorološke stanice i vraćeni redovni uslovi odvijanja saobraćaja.

Ponovo je uspostavljen saobraćaj na denoci Selište - Bor i nastavljeni su radovi na popravci mosta preko Crnog Timoka, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici petlja Pojate - petlja Paraćin do 15. juna odvijaju se radovi na rekonstrukciji kolovoza. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka u smeru Niš - Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom u smeru Beograd - Niš.

Na deonici Beograd-Obrenovac-Ušće, na lokaciji Duboko do 23. maja od 7 do 15 časova odvijaju se radovi na izradi betonskog kanala, u smeru ka Beogradu uz naizmenično propuštanje vozila.

Zbog radova na redovnom održavanju na denici Zaječar-Šljivar saobraćaj se do 31. maja u periodu od 7 do 17 časova odvija uz nizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.20 časova na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 180 minuta.

Na prelazima Šid i Horgoš teretna vozila čekaju 240 minuta, a na prelazu Sremska Rača 120.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Dobri uslovi za vožnju

Izvor: Blic, 19.Maj.2022

Vozače danas na putevima u većini krajeva naše zemlje očekuju dobri uslovi za vožnju i uglavnom suvi kolovozi, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.