Na Horgošu se čeka 90 minuta, na Batrovcima sat vremena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2022, 07:43

Na Horgošu se čeka 90 minuta, na Batrovcima sat vremena

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu teretna vozila čekaju oko 90 minuta, dok se na Batrovcima čeka oko sat vremena.

Na auto-putu E-75, od petlje Autokomande do Aerodroma „Nikola Tesla“, u smeru ka Šidu, 11. i 12.02.2022., od 22 do 4 sata, izvode se radovi na montaži državnih zastavica Republike Srbije u preticajnoj traci.

Na kružnom putu Kijevo do 25.03.2022. izmenjen je režim saobraćaja zbog izgradnje obilaznice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oko Beograda.

Ulica kružni put Kijevo zatvorena je na delu od zone raskrsnice ulica Kružni put Kijevo i Patrijarha Dimitrija do kružnog toka u zoni sa ulicom Slavka Miljkovića.

Na deonici Krčmar - Divčibare produžena je obustava saobraćaja do 30.04.2022., zbog radova na rehabilitaciji državnog puta.

Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je obilaznica Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Detaljne informacije o stanju, eventualnim zabranama, odronima, magli, ledu i prevojima na kritičnim deonicama, na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, svakodnevno u 6:00 i 18:00 časova, a u slučaju vanrednih okolnosti i češće, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije“ na linku:

https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/zimska-slu%C5%BEba-2021-2022

Moguća magla na pojedinim putnim pravcima

Postoji mogućnost pojave magle pogotovo na deonicama puteva koji prolaze duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

JP "Putevi Srbije" mole učesnike u saobraćaju da voze pažljivo i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Radovi na deonicama nekih puteva

Na auto-put E-75, od petlje Autokomanda do Aerodroma "Nikola Tesla", večeras od 22 časa do 4 časa ujutru, radovi na montaži državnih zastavica u preticajnoj traci u pokretu, u smeru ka Šidu, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Petlja Pojate - Ćićevac, do 1. novembra izmenjen režim saobraćaja za potrebe obezbeđivanja ulaza i izlaza sa gradilišta tokom izvođenja pripremnih radova u sklopu auto-puta E-761.

Čiflik - Staničenje, kod mesta Osmakova, izmenjen režim saobraćaja, uz naizmenično propuštanje vozila i postavljenu signalizaciju.

Alternativni pravac za Niš je Pirot-Niš, a za Pirot je Bela Palanka-Ponor.

Deonica Ruma - Šabac, na izlasku iz Hrtkovaca prema Šapcu (na km 54+732), u zoni buduće petlje Hrtkovci - izmenjen režim saobraćaja do 21. oktobra, za potrebe izgradnje puta Ruma - Šabac.

Saobraćaj se odvija neometano uz poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Brežđe - Divčibare, na deonici Krčmar - Divčibare, produžava se obustava saobraćaja do 30. aprila, zbog radova na rehabilitaciji državnog puta.

Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je obilaznica Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

STANJE NA PUTEVIMA Dobra prohodnost, tokom popodneva očekuje se povećan intenzitet saobraćaja

Izvor: Blic, 11.Feb.2022

Prolećne temperature donose bolju prohodnost puteva, ali i veći broj vozila i pojačan saobraćaj, pred nama je vikend koji će mnogi spojiti sa danom državnosti, a počinje i kraći raspust za osnovne i srednje škole.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.