Đorđević predstavio projekat eNotar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2021, 17:39

Đorđević predstavio projekat eNotar

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević predstavio je danas na Kopaoniku projekat eNotar na čijem razvoju radi Pošta Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, delegacija Pošte Srbije učestvovala je na petom godišnjem Savetovanju javnih beležnika na Kopaoniku, koje se održava u cilju razmene iskustava i analize i rešavanja spornih pitanja koja se javljaju u javnobeležničkoj praksi.

Đorđević je istakao da će eNotar kao informacioni sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za arhiviranje javnobeležničke dokumentacije u prvoj fazi obuhvatiti digitalizaciju i centralizaciju javnobeležničke građe, dok će u narednim fazama omogućiti i korišćenje arhiviranih dokumenata za potrebe pravosudnih organa, državnih organa, privrede i građana, navodi se u saopštenju.

On je naglasio da se rad Pošte Srbije intenzivno unapređuje na svim poljima, kao i da ovo preduzeće inovativno ide napred sa željom da iskoristi sve što digitalizacija pruža.

O razvoju i realizaciji eNotara u ime Pošte Srbije govorila je i direktorka Funkcije informacionih tehnologija, elektronskih komunikacija i razvoja Pošte Srbije Milica Spasić.

Ovaj značajan projekat sprovodi se u saradnji sa Ministarstvom pravde i Javnobeležničkom komorom Srbije, saopštila je Pošta Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Direktor Pošte Srbije predstavio projekat eNotar

Izvor: Beta, 04.Dec.2021

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Djordjević predstavio je danas na petom godišnjem Savetovanju javnih beležnika na Kopaoniku projekat eNotar na čijem razvoju to preduzeće radi. Djordjević je, kako je navedeno u saopštenju Pošte Srbije, rekao da je eNotar informacioni sistem...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.