Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Maj.2023, 19:17

Direktorka škole u kojoj je sniman spot sa Kristijanom Golubovićem će biti smenjena

BEOGRAD – Republička prosvetna inspekcija nakon izvršenog nadzora u OŠ Đura Jakšić utvrdila je nezakonitosti u radu direktora škole i obavestila ministra prosvete Branka Ružića da su se stekli uslovi za razrešenje direktorke te ustanove, potvrđeno je danas Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Iz Ministarstva prosvete su na taj način odgovorili na pitanje Tanjuga o navodima […]
Vest Direktorka škole u kojoj je sniman spot sa Kristijanom Golubovićem će biti smenjena objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Pustila Kristijana Golubovića u školu pa ostala bez posla

Izvor: B92, 05.Maj.2023

Prosvetna inspekcija je nakon nadzora u OŠ "Đura Jakšić" utvrdila nezakonitosti u radu i obavestila da su se stekli uslovi za razrešenje direktorke te ustanove.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.