Direktor Stana podneo ostavku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2013, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor "Stana" podneo ostavku

NOVI SAD -

Direktor JKP Stan Ljubomir Stanišić podneo je danas neopozivu ostavku na ovu funkciju. Prema njegovim rečima, na ovaj korak se odlučio zbog teške finansijske situacije u ovom javnom preduzeću.

"Bez obzira na napore koje grad ulaže ne bi li ovo preduzeće stalo na noge, svakog meseca postoji problem tekuće likvidnosti, koja dovodi u pitanje funkcionisanje firme i isplaćivanje zarada zaposlenima", navodi Stanišić, inače funkcioner Srpskog pokreta obnove.

On dodaje da je "učinio sve što je mogao" da se stanje popravi, a sada želi da rukovođenje firmom prepusti "nekom ko može više da uradi od njega".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.