Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Jul.2023, 12:27

Dina Vučinić o posledicama nezapamćene oluje u Novom Sadu: Oko 40 vrtića oštećeno

NOVI SAD – Imali smo 28.000 domaćinstava bez struje, a danas 3.000 domaćinstava. To je rešivo u narednim danima. Bitno je da je vodosnabdevanje bilo dobro, rekla je Dina Vučinić, članica Gradskog veća za obrazovanje, u “Novom jutru”, na televiziji Pink. U Novom Sadu ljudi od srede 24 časa na terenu –Ovo ne pamte ni […]
Vest Dina Vučinić o posledicama nezapamćene oluje u Novom Sadu: Oko 40 vrtića oštećeno objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Vučinić: Više od 350 prijava za štetu objekata u Novom Sadu, porušeno preko 1.000 stabala

Izvor: Radio 021, 24.Jul.2023

Članica gradskog veća za obrazovanje Dina Vučinić izjavila je da je, dosad, stiglo više od 350 prijava za štetu na objektima usled nevremena.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.