Devojka pretučena na smrt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2012, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka pretučena na smrt

NOVI SAD -

U Novom Sadu je sinoć na smrt pretučena devojka V.Č. za čije se ubistvo osnovano sumnja da je u svom stanu počinio Darijan Musić. On je u bekstvu, policija traga za njim, a građani se mole ako imaju informacije o osumnjičenom da se javi policiji.

Svirepo ubistvo u višespatnici na Limanu II, za koje se sumnja da je izvršio Darijan Musić, dugogodišnji momak dvadesetpetogodišnje V.Č. Većina stanara je još sinoć čula za nemio događaj, dok su neki danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čuli iz medija.

Ubijena devojka V.Č. je iz Novog Sada i radila je između ostalog kao foto model.

Osumnjičeni Darijan Musić je živeo sa majkom, držao je teretanu u Novom Sadu, a kako se nezvanično saznaje često je fizički zlostavljao devojku V.Č.

Uviđaj je nastavljen i danas, a prema informacijama iz Višeg suda uzrok smrti biće utvrđen nakon obdukcije u Zavodu za sudsku medicinu.

Kriminalistička policija intenzivno traga za Darijanom Musićem, a građani koji mogu pružiti informacije o osumnjičenom za teško ubistvo mogu se javiti na brojeve telefona: 192 ili 064/892-40-55.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.