Deonica državnog puta od Begeča do Gložana otvora se sutra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2022, 15:59

Deonica državnog puta od Begeča do Gložana otvora se sutra

Deonica državnog puta od Begeča do Gložana, biće otvorena za saobraćaj u utorak 9. avgusta u 4 sata, saznajemo u Javnom preduzeću ‘’Putevi Srbije“.

Na ovoj deonici puta Novi Sad – Bačka Palanka, saobraćaj je obustavljen od 26. juna, a radovi će biti završeni danas.

Trenutno su u toku i radovi na proširenju puta na deonici od Bačke Palanke do Gložana. Saobraćaj se trenutno odvija uz dva zaustavna semafora, a kada se završe radovi na proširenju i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovaj putni pravac biće zatvoren za saobraćaj, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Deo puta od ulaska u Gložan iz pravca Bačke Palanke do benzinske pumpe, trenutno nije obuhvaćen radovima, završetak se očekuje do kraja godine, što će biti i poslednja faza radova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.