Demant povodom informacija na društvenim mrežama: Magnetna rezonanca u Dečjoj bolnici u punoj funkciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2020, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demant povodom informacija na društvenim mrežama: Magnetna rezonanca u Dečjoj bolnici u punoj funkciji

Povodom čestih izmišljotina na društvenim mrežama o tome kako u Republici Srbiji ne rade magnetne rezonance u ustanovama za lečenje dece i omladine, Pokrajinska vlada saopštava da nova magnetna rezonanca na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine radi normalno i bez prekida od oktobra 2018. godine.

Od tada do danas ukupno je pregledano 1.600 pacijenata. Prema informacijama koje ima Pokrajinska vlada, u funkciji je i magnetna rezonanca na Univerzitetskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dečjoj klinici u Beogradu.

Pokrajinska vlada apeluje na građane, a posebno na učesnike u političkom životu, da o ovako osetljivim temama na društvenim mrežama ne objavljuju neistinite i neproverene informacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pokrajinska vlada: Magnetna rezonanca na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u punoj funkciji od oktobra 2018.

Izvor: Blic, 26.Feb.2020

Nova magnetna rezonanca na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine radi normalno i bez prekida od oktobra 2018. godine. Od tada do danas ukupno je pregledano 1.600 pacijenata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.