Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2023, 11:31

Delovi ulica Kaće Dejanović, Bulevara Jovana Dučića, Braće Dronjak 22 i Bate Brkića bez tople potrošne vode

Danas od 9.30 sati zbog radova na sanaciji havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Kaće Dejanović, broj 40, u Novom Sadu prekinuta je isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte u ulicama Kaće Dejanović 17-23i 40-52, Bulevar Jovana Dučića 10-12, Braće Dronjak 11-17 i 22 i Bate Brkića 12-32.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delovi Prokuplja danas bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 30.Nov.2023

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, tokom dana bez vode će biti delovi Prokuplja, Ozrenska i Pojatska ulica, kao i naselje Stražavački potok. Planirano je da prekid u vodosnabdevanju traje do 13 sati...Iz Javno-komunalnog preduzeća "Gradski vodovod" kažu da su radovi ranije planirani...Nakon...

Nastavak na JužneVesti.com...

Bez vode delovi Vračara, Zemuna i Voždovca, u nekim ulicama sve do 22 sata: Pogledajte da li je vaša ulica na spisku

Izvor: Blic, 01.Dec.2023, 03:33

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži danas će bez vode biti delovi opština Vračar, Zemun i Voždovac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.