Deda Mrazevi se trkali na Paliću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda Mrazevi se trkali na Paliću

Više hiljada učesnika je danas stavilo kape ili druge rekvizite Deda Mraza i trčalo na Paliću na tradicionalnoj trci Deda Mrazeva. Jedna od najšarenijih i najinteresantnijih manifestacija na Paliću se održala 19. put.

Nisu samo deca stavila kape, naočare nalik Deda Mraza, već su i odrasli uživali u mogućnosti da na nekoliko sati zaborave na sve i vrate se u detinjstvo. Deca su se ipak najviše radovala medaljama.

Elvira Janoši, organizatorka trke kaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << joj se ostvario san i da će sledeće godine povodom jubileja organizovati nešto veliko i sa puno iznenađenja.

Posle trke, posetioci manifestacije okrepili su se toplim čajem, kuvanim vinom, odnosno poslužili se hlebom s mašću, a deca su imala priliku da pogledaju predstavu i da se slikaju sa Deda Mrazom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.