Dečjem odeljenju somborske bolnice uručeno 25 kompleta posteljina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2021, 09:31

Dečjem odeljenju somborske bolnice uručeno 25 kompleta posteljina

Somborski edukativni centar organizovao je humanitarnu akciju "Za lepši dečji san". Tokom akcije prikupljena su sredstva za kupovonu posteljina na dečjem odeljenju Opšte bolnice "Dr Radivoj Simonović" u Somboru.

"Od momenta objavljivanja poziva za akciju javio nam se veliki broj zainteresovanih građana i građanki da doprinesu akciji, pa su u rekordnom roku, od jednog dana, prikupljena i potrebna sredstva za nabavku materijala. Nakon toga odabran je i odgovarajući materijal i dezen za posteljine koje će najmlađim sugrađanima, nadamo se omogućiti lepši san", saopštio je SEC.

Dečjem odeljenju uručeno je 25 kompleta posteljina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.