Dečaci povređeni u Bugarskoj sleteli u Beograd, lečenje nastavljaju u Tiršovoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2022, 02:21

Dečaci povređeni u Bugarskoj sleteli u Beograd, lečenje nastavljaju u Tiršovoj

Dvojica dečaka povređena u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, stigla su danas helikopterima MUP-a na aerodrom "Nikola Tesla", gde ih je sačekalo sanitetsko vozilo koje ih je prebacilo u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

Nikolu Todorovica i Iliju Četnika na aerodromu je, uz medicinske ekipe, dočekao i direktor Univerzitetske dečje klinike Siniše Dučić. rečeno je Tanjugu u Ministarstvu zdravlja.

Nikolu su u Beogradu dočekali otac i majka, a Iliju majka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i tetka.

Akciju transporta dece u Srbiju, a u ponedeljak ih je u Beograd prebačeno sedmoro, koordinisao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je povređene obišao na licu mesta, a i od tada bio je u vezi sa upravom bugarske bolnice u koju su povredejni smešteni. Nesreća se dogodila u nedelju kada je autobus upao u jarak i tom prilikom povređeno je 12 putnika, među kojima su bila deca iz folklornog ansambla.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"OSOBA KOJOJ JE AMPUTIRANA NOGA ĆE OSTATI DUŽE NA LEČENJU" Bugarski ministar zdravlja otkrio kakvo je stanje dece povređene u udesu: Nisu se još potpuno oporavili

Izvor: Blic, 18.Avg.2022

Ministar zdravlja Bugarske Acen Medžidijev rekao je danas u izjavi za medije da je stanje dvoje dece koja su lečena u Sofiji nakon autobuske nesreće u boljem stanju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.