Daniel Craig je postao najbogatiji agent 007

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daniel Craig je postao najbogatiji "agent 007"

Daniel Craig je najbogatiji James Bond otkako je franšiza nastala. Prvi put se našao na listi Sunday Times Rich List gde se navodi da zajedno sa suprugom ima 141 miliona eura.

Craig je potpisao ugovor vrijedan 113 miliona eura za 25. Bondov film, zbog čega je ušao u top pet njaplaćenijih glumaca u svetu filma.

Prvi James Bond-Sean Connery, ima je 2008. godine 96 miliona eura, dok je bogatstvo Piercea Bronsana na ovogodišnjoj listi procenjeno na 71 miliona eura. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

George Lazenby, koji je glumio u samo jednom filmu, "težak" je 58 miliona dolara, dok je Sir Roger Moore prošle godine imao 56 miliona eura.

Craig se sa svojom suprugom nalazi na 912. mestu. Selma Hayek se nalazi na prvom mestu i sa svojim suprugom "vredi" 5,8 biliona eura.

Na listi su i George Clooney (treći), Michael Douglas s Catherine Zeta-Jones (četvrti), te Daniel Radcliffe koji dominira među mladim zvezdama koje su stekle bogatstvo snimajući popularne filmove.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.