Dani avanture danas i sutra u Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dani avanture" danas i sutra u Pančevu

U Narodnoj bašti i parku Barutana u Pančevu danas i sutra, 10. i 11. septembra, Turistička organizacija Pančeva organizuje manifestaciju "Dani avanture".

Manifestacija ima za cilj promociju sporta, zdravih načina života, rekreacije, zaštite životne sredine i edukacije o prirodi, a program je prilagođen svim uzrastima.

Odred izviđača "Nadel" i Planinarsko-ekološki klub "Soko" danas od 16 do 18 časova, u Narodnoj bašti, organizovaće Poligon spretnosti za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << decu. Za danas je najavljen i organizovan obilazak Narodne bašte i upoznavanje sa biljnim i životinjskim svetom.

U nedelju 11. septembra, u parku Barutana, od 11 do 19 časova biće organizovane demonstracije različitih sportskih aktivnosti: penjanja na veštačku stenu, stonog fudbala, spuštanja niz koturaču, biciklizma, mačevanja i drugo, kaže se u najavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.