Dani Vojvodine u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2018, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani Vojvodine u Beogradu

Turistička organizacija Vojvodine organizovala je manifestaciju Dani Vojvodine u Beogradu koja se održava od 21. do 24 . juna. Posetiocima su predstavljeni vojvođanski specijaliteti, pića i najzanimljivije turističke destinacije.

Šesti put održavaju se dani Vojvodine u Beogradu, a ove godine akcenat je stavljen na gastronomske specijalitete.

Prezentacija turističke ponude Vojvodine u Beogradu počela je 21. juna u Skadarliji. A u okviru festivala hrane, pića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i turizma Serbika predstaviće se turističke organizacije iz Srema, Banata i Bačke sa svojim udruženjima žena, proizvođačima hrane i vina.

Ovo je prilika da se najave predstojeće manifestacije i upoznaju posetioci sa turističkim potencijalima Vojvodine.

Festival Serbika koji se održava na Savskoj promenadi pored Vojvođana okupio je više od 70 izlagača hrane i pića iz cele Srbije.

Uz gastronomske specijalitete posetioci će do kasnih večernjih sati moći da uživaju i u muzici vojvođanskih tamburaša.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.