Danas umereno do potpuno obačno, bez padavina, do 5 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2020, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas umereno do potpuno obačno, bez padavina, do 5 stepeni

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i suvo, samo je na jugu ponegde moguć slab sneg, dok će se temperature kretati do 5 stepeni, saopštio je RHMZ.

Ujutru je moguć slab mraz, a u nižim predelima i po kotlinama magla.

Vetar će biti slab severozapadni, posle podne u skretanju na jugoistočni, jutarnja temperatura od -5 do 3, najviša dnevna od 2 do 5 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 9 stepeni.

U Novom Sadu će biti oblačno i suvo, u nižim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << delovima ujutro slab mraz i ponegde magla. Vetar slab zapadni i severozapadni, posle podne u skretanju na jugoistočni.

Jutarnja temperatura od -3 do 1 stepen, najviša dnevna do 3 stepena.

U narednih sedam dana ujutru će biti mraz, a po kotlinama, u nizijama i dolinama reka povremeno sa maglom i niskom oblačnošću, koja će se ponegde zadržavati duže tokom dana.

U ostalim delovima pretežno sunčano sa temperaturom oko i malo iznad proseka za ovo doba godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.