Danas pretežno sunčano i toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas pretežno sunčano i toplo

NOVI SAD - U Vojvodini će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. Minimalna temperatura od šest do 14 stepeni Celzijusa, a maksimalna dnevna od 23 do 27 stepeni.

U Novom Sadu biće pretežno sunčano i toplo vreme, uz slab razvoj oblačnosti. Duvaće slab, promenljiv vetar. Minimalna temperatura biće oko 14, maksimalna oko 26 stepeni.

U Srbiji će narednih dana preovlađivati sunčano i malo toplije. Za dane vikenda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biće veoma toplo sa temperaturom u većini mesta od 28 do 32 stepena i pojačanim južnim i jugoistočnim vetrom.

Početkom naredne sedmice očekuje se povećanje nestabilnosti, lokalna pojava pljuskova i grmljavina, pre svega u zapadnim i jugozapadnim krajevima. Moguće su i kratkotrajne vremenske nepogode. Od utorka slab do umeren severozapadni vetar i pad temperature za pet do osam stepeni.

Biometeorološka prognoza

Nastavlja se period povoljnih biometeoroloških prilika što će usloviti smanjenje tegoba svih hroničnih bolesnika. Tipične meteoropatske reakcije mogu biti izražene u veoma blagoj formi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.