Danas oblačno i malo toplije, u toku dana moguća slaba kiša, ponegde sneg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2023, 05:35

Danas oblačno i malo toplije, u toku dana moguća slaba kiša, ponegde sneg

Danas jutro hladno i oblačno, ponegde uz provejavanje slabog snega.

Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije, a u drugom delu dana mestimično sa slabom, kratkotrajnom kišom, u brdsko- planinskim predelima sa kratkotrajnim snegom.

Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni, na istoku povremeno jak. Jutarnja temperatura od -3 do 2 , najviša dnevna od 7 do 12 stepeni.

I u Novom Sadu jutro hladno i oblačno, na širem području >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << grada moguće je provejavanje slabog snega.

Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije u odnosu na prethodni period, a u drugom delu dana povremeno se očekuje slaba, kratkotrajna kiša.

Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -1 do 2 , najviša dnevna oko 10 stspeni.

U narednih sedam dana umereno do potpuno oblačno i hladnije, povremeno uglavnom sa slabim padavinama, a veća količina padavina očekuje se u subotu uz umeren i jak severozapadni vetar koji će ponegde dostizati i olujne udare i to naročito u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama.

Sneg se mestimično očekuje tokom noći i u jutarnjim satima, dok će tokom dana u nižim predelima padati uglavnom kiša ili susnežica, a u brdsko- planinskim predelima sneg koji se u subotu i nedelju očekuje i u nižim predelima južne Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danas smena oblaka i sunca i malo toplije vreme

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Feb.2023

Beta01.02.2023. 00: 26. . . Foto: BETAPHOTO/ANA SLOVIC. U Srbiji će ujutru biti oblačno, ponegde uz provejavanje slabog snega, a tokom dana će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije, a u drugom delu dana mestimično sa slabom, kratkotrajnom kišom, u brdsko-planinskim...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.