Danas oblačno, do osam stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2013, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno, do osam stepeni

NOVI SAD -

U Srbiji će danas, posle mestimično maglovitog i tmurnog jutra, tokom dana biti pretežno oblačno, ponegde sa slabom kišom ili snegom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab severni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus tri do tri, a najviša dnevna od tri do osam stepeni.

U Novom Sadu će danas ujutru biti tmurno i maglovito u nižim delovima grada. Duvaće slab severni vetar. Jutarnja temperatura biće oko jedan, a najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dnevna oko pet stepeni.

U Srbiji će u ponedeljak i utorak ujutro biti mestimično maglovito, a tokom dana pretežno oblačno ponegde sa slabom kišom, susnežicom i snegom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima. Temperatura će biti bez bitnije promene.

U sredu će biti uglavnom suvo, u većini mesta i pretežno sunčano i malo toplije, uz pojačanje jugoistočnog vetra. Krajem dana i tokom noći očekuje se naoblačenje, najpre u severozapadnim krajevima.

Od četvrtka će biti pretežno oblačno. U četvrtak i petak biće hladnije mestimično sa kišom i snegom ponegde i u nižim predelima.

Za dane vikenda očekuje se malo toplije, ali vetrovito vreme, mestimično sa kišom, a na višim planinama sa snegom. Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar. Tokom celog perioda temperatura će se kretati oko prosečnih vrednosti za ovo doba godine.

I u Novom Sadu se u narednom periodu očekuje slično vreme.

Biometeorološka prognoza za danas

Biometeorološke prilike biće nešto povoljnije za hronične bolesnike, a oprez se savetuje astmatičarima, naročito u jutarnjim satima i u mestima sa maglom.

Moguće su meteoropatske reakcije u vidu neraspoloženja i glavobolje.

Detaljniju vremensku prognozu možete da pogledate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.