Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2024, 02:17

Danas najtopliji dan od početka januara, a sutra sneg

Četvrtak će biti najtopliji dan od početka januara, a zatim u petak zahlađenje i sneg. Bićemo pod uticajem prostranog polja niskog vazdušnog pritiska pa može povremeno biti i kiše i pljuskova, uz košavu. Sa juga stiže veoma topao vazduh i podiže živu u termometru. Jutarnja temperatura od 5 do 10, najviša dnevna od 15 do 20, na istoku zemlje osetno hladnije. U Beogradu povremeno kiša. Temperatura do 18 stepeni, 7 više nego danas, vetar će posle podne oslabiti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kardiolog: Smanjite faktore rizika, kontrolišite se i zapamtite da nismo večni

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jan.2024

Danas je najtopliji od početka godine. Sunce i čak 20 stepeni u drugoj polovini januara. Sutra i tokom vikenda odlazimo u minus, kišu pa sneg. Lekare brinu ovako velike oscilacije temperatura i činjenica da poslednjih godina živimo samo dva godišnja doba. Pacijente sa srčanim udarom u ranim dvadesetim,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.