Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2023, 03:46

Dan primirja u Prvom svetskom ratu; Selaković: Bez razumevanja Velikog rata, nema razumevanja srpske duše

Ceremonije polaganja venaca povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu održane su danas na Novom groblju u Beogradu, a ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i predsednik Odbora za negovanje tradicije oslobodilačkih ratova Srbije Nikola Selaković predvodio je centralnu državnu ceremoniju kod Spomen-kosturnice branilaca Beograda u Prvom svetskom ratu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danas se obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu

Izvor: B92, 11.Nov.2023

U svetu se obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu, a državna ceremonija u Srbiji biće održana kod Spomen - kosturnice branilaca Beograda na Novom groblju...Centralnu ceremoniju polaganja venaca i odavanja počasti predvodiće ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i predsednik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.