Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2024, 08:49

Dan prava potrošača, ministar trgovine predstavlja kupovinu van poslovnih prostorija

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine povodom Svetskog dana prava potrošača koji se obeležava danas, u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara, organizuje događaj posvećen kupovini van poslovnih prostorija pod sloganom "Predomislili ste se? Odustanite od kupovine!", saopštilo je resorno ministarstvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Momirović: Najveći broj potrošača u Srbiji kupovinu je obavljao u prodavnicama

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Mar.2024

BEOGRAD – Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović izjavio je danas, povodom obeležavanja Svetskog dana potrošača, da je važno podizanje svesti građana o njihovim pravima, kao i da podaci o potrošačkim prigovorima za 2023. godinu pokazuju da je prema mestu kupovine najveći...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.