Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2023, 00:42

Dan dobrodošlice za strane studente u okviru Erazmus+ programa na Univerzitetu u Novom Sadu

U okviru programa Erazmus+ mobilnosti, studenti iz zemalja širom Evrope dolaze da studiraju u Novom Sadu. Univerzitet u Novom Sadu priredio je u zgradi Rektorata Dan dobrodošlice za strane studente, koji u okviru Erazmus+ programa borave na razmeni u zimskom semestru. Studenti iz Evrope, njih 61, razmenjuju znanje sa kolegama sa novosadskih fakulteta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poziv studentima da se prijave za Erazmus+ mobilnost u letnjem semestru

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Okt.2023

NOVI SAD – Univerzitet u Novom Sadu raspisao je jedinstven Javni poziv za prijavu studenata za Erazmus+ odlaznu mobilnost u letnjem semestru 2023/2024. i deo mobilnosti u zimskom semestru 2024/2025. godine sa Univerziteta u Novom Sadu prema visokoškolskim ustanovama iz država članica EU i trećih...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.