DS Vojvodine traži odgovornost za IPARD fondove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS Vojvodine traži odgovornost za IPARD fondove

Pokrajinski odbor DS Vojvodine danas je zatražio da se utvrdi odgovornost što su poljoprivrednici, kako navode u saopštenju, bili lišeni mogućnosti da započnu korišćenje iznosa od 175 miliona eura iz evropskih IPARD fondova.

U saopštenju vojvođanske demokrate ocenjuju da nije dovoljno to što je Ministarstvo poljoprivrede najavilo da će započeti proces otklanjanja nedostataka.

DS ukazuje na saopštenja Evropske unije i tvrdi da je zahtev Srbije za akreditaciju odbijen zbog nebrige i aljkavosti vlasti, jer nije bila u stanju da ispuni osnovne standarde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DS: Ispitati odgovornost za lišavanje poljoprivrednika evropskih fondova

Izvor: Blic, 24.Sep.2016

Pokrajinski odbor Demokratske stranke (DS) zatražio je danas da se ispita ko je odgovoran što su poljoprivrednici bili lišeni mogućnosti da započnu korišćenje evropskog fonda u iznosu 175 miliona eura, kao i za brukanje Srbije u evropskim institucijama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.