Čistoća deli kante umesto kontejnera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2017, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čistoća" deli kante umesto kontejnera

Ekipe novosadskog JKP "Čistoća" tokom ove nedelje uklanjaju kontejnere u velikom broju ulica u centru Novog Sada i na sremskoj strani grada. Reč je isključivo o naseljima u kojima su individualni stambeni objekti.

Umesto kontejnera u blizini svojih kuća, meštani ovih naselja će dobiti kante za smeće, koje mogu da preuzmu u sedištu JKP "Čistoća" na Sentandrejskom putu broj 3, a potrebno je da ponesu sa sobom poslednji plaćeni račun objedinjene naplate za komunalne usluge. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Oni koji su tek uvršteni u sistem plaćanja usluga JKP "Čistoća" treba da odu u JKP "Informatika" i da preuzmu potvrdu o tome, sa kojom mogu da dobiju kantu za smeće za svoj objekat.

Kontejneri će biti uklonjeni iz ulica u Starom jezgru i strogom centru Novog Sada, Ribnjaku, Petrovaradinu (naselje Puckaroš), Sremskoj Kamenici, Ledincima i Bockama.

Precizan raspored ulica čiji stanari treba da dođu u JKP "Čistoća" po nove kante za smeće, može se pogledati na sajtu www.cistocans.co.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pojedini Novosađani ostaju bez kontejnera, a dobijaju kante

Izvor: Radio 021, 19.Apr.2017

"Čistoća" će tokom ove sedmice uklanjati kontejnere u centru Novog Sada i na sremskoj strani grada...Radi se, kako kažu u preduzeću, isključivo o delovima centra i naseljima u kojima su kuće...Umesto kontejnera, stanovnici strogog centra Novog Sada, ulica u starom jezgru, Ribnjaka, Petrovaradina...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.