Čistačica pala sa sedmog sprata zgrade Ministarstva odbrane, teško povređena

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Mar.2023, 12:32

Čistačica pala sa sedmog sprata zgrade Ministarstva odbrane, teško povređena

BEOGRAD – Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da je jedna 59-godišnja čistačica teško povređena prilikom pada kroz prozor sa sedmog sprata zgrade tog ministarstva u Beogradu, dok je obavljala radove na redovnom higijenskom održavanju zgrade. Ekipa Hitne pomoći odmah je prevezla teško povređenu radnicu u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije a nadležni organi izašli su […]
Vest Čistačica pala sa sedmog sprata zgrade Ministarstva odbrane, teško povređena objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Čistačica pala sa sedmog sprata zgrade Ministarstva odbrane

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2023

BEOGRAD - Ministarstvo odbrane Srbije saopštilo je danas da je jedna čistačica (59) teško povrijeđena prilikom pada kroz prozor sa sedmog sprata zgrade tog ministarstva u Beogradu, dok je obavljala radove na redovnom higijenskom održavanju zgrade.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.