Četvrti muzičko - ekološki festival Green days

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2015, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrti muzičko - ekološki festival "Green days"

Četvrti muzičko-ekološki festival "Green days" biće održan 11. i 12. septembra u Pančevu, najavili su danas organizatori.

Prvog dana manifestacije na Letnjoj sceni Kulturnog centra Pančeva nastupiće grupe "Blues Company", "Riblja čorba" i "Orthodox Celts".

Ulaznice će se prodavati na blagajnama Kulturnog centra Pančeva i na kapiji Letnje pozornice na dan festivala, po ceni od 700 dinara, dok je za studente, srednjoškolce i učenike cena 500 dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Drugog dana festivala, u saradnji sa Aviv parkom Pančevo, biće organizovan Sajam ekologije (Eko-Art), na kome će posetioci imati priliku da se upoznaju sa izlagačima koji na kreativan način koriste reciklabilne materijale, udruženjima koja se bave zaštitom životne sredine i promocijom zdravih stilova života, proizvođačima meda, aronije, "domaće" kozmetike i drugih organskih proizvoda.

Od 17 časova predviđene su aktivnosti u prirodi - zumba, joga, aerobik. Na sajmu će se predstaviti i mladi gitaristi iz muzičke škole "Gitarta".

Najavljena je i akcija zamene reciklažnog otpada za majicu u znaku festivala. Potrebno je na štand "Higijene" doneti 20 plastičnih flaša i 10 limenki.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.