Cardiac Arrest u Omladinskom centru CK 13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2014, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Cardiac Arrest" u Omladinskom centru CK 13

U subotu 1. novembra, u okviru programa koji Studentski kulturni centar Novi Sad organizuje u Omladinskom centru CK 13, koncert će održati Cardiac Arrest, First Flame, Shoplifters i Get Of My Property.

Cardiac Arrest su nastali 2002. u St.Loiseu. Porede ih sa Negative Fx, FU`s i ranim Slapshot. Išli su na turneje sa Abused, Negative Approach i Career Suicide, a objavili su dva singla i album za Kangaroo, No Way Records i Grave Mistake. Na ovoj turneji promovišu novo LP izdanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "In the Mouth of Madness." Sviraju brzo, direktno, žestoko, kratko.

Lokalna podrška biće First Flame, najavljeni kao veterani novosadske hardcore scene, Shoplifters sa nešto mekšim i melodičnijim zvukom, a veče otvara mladi novosadski pun sastav Get Of My Property.

Koncert je zakazan za 21 čas, a ulaznica staje 300 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.