Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2024, 13:17

Čadež: Veoma važna predstojeća poseta Markusa Zedera Srbiji

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavio je danas da je za našu zemlju veoma važna predstojeća poseta prvog čoveka Bavarske Markusa Zedera, koja se očekuje 15. marta, jer je ta nemačka pokrajina strateški ekonomski i politički partner Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čadež: Dobro startovalo jedinstveno tržište rada Otvoreni Balkan – veliko interesovanje

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Mar.2024

BEOGRAD – Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavio je danas da je jedinstveno tržište rada Otvorenog Balkana (OB), dobro startovalo i da vlada veliko interesovanje, ali da će se prvi konkretni podaci znati krajem marta ili početkom aprila, kada sve tri zemlje koje uključene u ovaj...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.