CEFIX: Recikliraj i nahrani pse

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEFIX: Recikliraj i nahrani pse

Vršački Centar za energetsku efikasnost (CEFIX) saopštio je da je kontaktirao turskog proizvođača mašine za reciklažu, sa namerom da se isti sistem primeni i u Vršcu.

Kako se objašnjava, princip mašine je da se u jedan kraj ubaci plastična flašica, nakon čega na drugom kraju "ispadne" hrana za pse ili mačke lutalice.

CEFIX je naveo i da, ukoliko u flašici postoji voda, ona se može prosuti i mašina će je ponuditi životinjama.

"Želja Centra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za energetsku efikasnost je da ovakav sistem implementira i na ulicama Vršca kao pilot projekat. Proizvođač je kontaktiran i sa nestrpljenjem očekujemo odgovor", istakli su iz vršačke organizacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.